skip to Main Content
+31 (0)85-0471026 info@dns-solutions.nl
BizAwards Altena 2018

BizAwards Altena 2018

Winnaar

De drie genomineerde onderneemsters hebben allen een drive en weten waar zij naar toe willen. Wat het voor de jury moeilijk maakte, was het feit dat het compleet verschillende bedrijven zijn in totaal verschillende ontwikkelingsfasen. Sandy Spiering scoort hoog op marktpositie, Lonneke kikkert blinkt uit in creativiteit en Gerlinda van der Stelt weet exact wat haar klanten willen en kan daar wekelijks op inspelen.

De jury heeft gemeend te moeten kiezen voor het talent dat in korte tijd al een uitstekende marktpositie heeft weten te verwerven. Het gaat hier om: Sandy Spiering 

BizAwards Altena 2018 Sandy Spiering

Volgens de jury scoort Sandy met haar bedrijf DNS Solutions als volgt op de gestelde criteria.

Visie, strategie en kritische succesfactoren

Sandy en haar partner Dennis zagen al vroeg in dat acquisitie meer is dan simpelweg bellen. Zij ontwikkelden een concept waarbij strategie, tactiek, onderscheidend vermogen belangrijke pijlers zijn. Dat dit succesvol was, blijkt uit het feit dat zij grote namen tot hun klantenkring mogen rekenen. Wat ook van visie getuigt, is het feit dat DNS Solutions als een van de weinige partijen in de (internationale) markt compliant is: Zij voldoen aan de strenge (privacy-) wetgeving.

De grootste kritische succesfactor bij DNS Solutions zijn de medewerkers. Sandy heeft tijdens het bezoek van de jury laten zien hoe zij en haar partner Dennis de kwaliteit van de medewerkers borgt. DNS Solutions heeft klant en medewerkerstevredenheid hoog in het vaandel staan en houdt de vinger aan de pols.

Bedrijfsresultaten van de onderneming

DNS Solutions is financieel gezond. DNS Solutions heeft trouwe (grote) klanten die een stevige basis vormen.

Acquisitie- en bedrijfsplan

Als acquisiteur voor klanten heeft DNS Solutions ook zelf een doortimmerd acquisitieplan. Het bedrijfsplan is ook helder. DNS Solutions richt zich op verschillende activiteiten: telefoonservice, (meertalige) klantenservice, contract- en relatiemanagement, mystery calls, afspraken- en agendabeheer en aanmeldingen verwerken. Tegelijktijdig is DNS Solutions continu op zoek naar nieuwe product-marktcombinaties en proberen zij deze ook uit.

Innovatie, duurzaamheid (PPP), MVO en creativiteit

DNS Solutions maakt gebruik van innovatieve ontwikkelingen op het gebied van telefonie en datacommunicatie, wat het mogelijk maakt dat medewerkers namens alle klanten kunnen optreden zonder dat de klant dat merkt. Op het kantoor geven real-time-schermen data weer en kan Sandy met medewerkers meeluisteren als dit voor opleidingsdoeleinden nodig is. DNS Solutions is een erkend leerbedrijf en biedt leerlingen de kans via een BOL- of BBL-route aan de slag te gaan.

Marketing, klantrelaties, marktpositie en -propositie

DNS Solutions neemt klanten werk uit handen en weet dat goed te communiceren en te ‘vermarkten’. Zij hebben een goede marktpositie en werken voor grote namen zoals Bose, Iveco, diverse telefoonproviders en energieleveranciers.

Look & feel van de onderneming

Bij het bedrijfsbezoek kreeg de jury het gevoel bij een ‘familiebedrijf’ te zijn. Sandy en haar partner Dennis werken nauw samen en vullen elkaar aan. Zij hebben oog voor de medewerkers en geven hen de ruimte zich te ontplooien.

Onderscheiden / veelbelovend / spetterend / innovatief

DNS Solutions ontzorgt de klanten en heeft een voorsprong op de concurrentie omdat de compliance ten aanzien van (inter)nationale regelgeving goed voor elkaar is. Dit kan samen met de nieuwe concepten en marketingstrategieën die zij aan het ontwikkelen zijn tot meer business leiden. Veelbelovend dus!

De jury wenst Sandy en Dennis veel succes.

Back To Top