skip to Main Content
+31 (0)85-0471026 info@dns-solutions.nl

Terugblik op de BizAwards Altena 2018

Vorige week was het dan zover, De BizAwards in Fort Altena!
Wat in het begin een leuke avond was vol met gezelligheid , waar het volledige team van DNS Solutions bij was, werd uiteindelijk een avond om nooit meer te vergeten!

Vol spanning stond Sandy op het podium met de andere genomineerden. De spanning was om te snijden. Met een positieve beoordeling, waarin Sandy werd geprezen om haar tactisch inzicht, gebruik van innovatieve ontwikkelingen en oog voor haar werknemers, genoeg om de prijs van ‘starter van het jaar’ binnen te slepen.

Compleet verrast mocht Sandy de prijs in ontvangst nemen. “Het is geniaal om deze prijs te winnen, het is een ode aan mijn team. Dit is een mooie stap in mijn ambitieuze plannen voor het bedrijf. We willen verder groeien en meer klanten uit de regio trekken.”

Wij feliciteren Mark Timmermans met het winnen van de prijs ‘ondernemer van het jaar’. Daarnaast wensen wij de andere genomineerden succes in de toekomst met hun onderneming, en natuurlijk om niet te vergeten, bedanken wij de organisatie van de BizAwards voor een onvergetelijke avond!

Back To Top