skip to Main Content
+31 (0)85-0471026 info@dns-solutions.nl

Relatiemanagement

contract & relatiemanagement

Heeft u met regelmaat contact met uw bestaande relaties? Er wordt wel eens gesteld dat het minder persoonlijk is om telefonisch contact met uw relaties te onderhouden en dat het veel persoonlijker is om een bezoek te brengen aan uw relaties. Niets is minder waar, met name als het om kosten efficiency gaat. Want tijd is geld en tijd is kostbaar.

Bij DNS Solutions zorgen we ervoor dat zowel u als uw relaties ruimte reserveren in de agenda om met elkaar contact te hebben. Zo hebben jullie beiden de tijd om met elkaar te communiceren en te overleggen over het voortzetten van de samenwerking. Dit resulteert in een prettige, langdurige en stabiele samenwerking tussen u en uw relaties.

Contractmanagement

moet dan binnen een beperkt tijdvenster een afspraak gepland worden, om het contract te bespreken. Dit is voor beide partijen soms lastig in te vullen, wat niet altijd bevorderlijk is voor het doorlopen van het contract. Een contract dient actief beheert en onderhouden te worden!

DNS Solutions zorgt ervoor dat u ruim op tijd aan tafel zit bij uw relaties, zodat er voldoende ruimte is om het (af)lopende contract te evalueren of bij te stellen.

 

u contract & relatiemanagement is in goede handen via DNS Solutions.

Bekijk ook onze andere diensten eens

Contractmanagement
Back To Top