skip to Main Content
+31 (0)85-0471026 info@dns-solutions.nl

New business genereren

DNS Solutions is ervan overtuigd dat het generen van new business een vak apart is. Tactiek, onderscheidend vermogen en persoonlijkheid zijn hierin absolute sleutelwoorden. Bij het zoeken naar nieuwe potentiële klanten of markten zijn er een paar zaken erg belangrijk.

Het team van DNS Solutions begrijpt deze zaken als geen ander en is hier ook in gespecialiseerd.  Zodra de samenwerking start zal ons team nauw in samenwerking staan met uw bedrijf om een aantal zaken te bespreken en op een rijtje te zetten. Samen gaan we uitzoeken in welke markt je nieuwe klanten kunt winnen. Hierin zullen wij realistische verwachtingen en doelen opstellen.

Ons team met gedreven personen, met voldoende kennis en kunde zal zodra de doelen zijn vastgesteld aan de slag gaan om de gewenste markt te filtreren en hier qualified leads aan over te houden. Wij zorgen ervoor dat deze leads bij u in uw Sales funnel terecht komen, waarop wij ze zullen overtuigen om bij het uiteindelijke doel terecht te komen; een afspraak met een goede kans op een daadwerkelijke order.

Wij snappen als geen ander hoe belangrijk volume is bij het generen van new business, maar daarnaast ook om de naam van de opdrachtgever hoog te houden. Wij plannen liever iets minder afspraken, maar zorgen er wel voor dat de afspraken die we plannen van hogere kwaliteit zijn. Hierdoor zal u de zogenoemde koffie afspraken mislopen en meer tijd over houden voor andere belangrijke zaken.

Contact
Back To Top