skip to Main Content
+31 (0)85-0471026 info@dns-solutions.nl

Wie zijn wij?

Wie zijn wij

DNS Solutions is gespecialiseerd in het maken van bezoekafspraken in het B2B segment voor onze opdrachtgevers en sinds einde 2016 compliant in het B2C segment. Het is haar tweede natuur om te communiceren op directie niveau. Dit resulteert afspraken met kans en waarde voor de opdrachtgevers.

AVG Proof

DNS Solutions is een van de weinige partijen in Nederland die meertalig compliant is. Dit houdt in dat wij de privacy binnen de verwerking van persoonsgegevens waarborgen. Als organisatie worden wij hier constant op getoetst. Deze geldende regels begrijpen binnen een organisatie is stap één, daarna uitvoeren is stap twee. Wij bij DNS Solutions zijn er in geslaagd om deze stappen binnen onze organisatie volledig in orde te krijgen. Wij nemen de privacy en alle bijbehorende data dan ook heel serieus en zullen hier uiterst voorzichtig mee om gaan!

Meertalige klantenservice

Ons team van consulenten neemt graag het werk uit uw handen en regelt de aanvraag snel en professioneel. Onze klantenservice werkt compliant, zorgt voor de juiste machtiging, is 12 uur per dag beschikbaar en weet precies welk aanbod het beste bij u past.

 

Back To Top