skip to Main Content
+31 (0)85-0471026 info@dns-solutions.nl

Telefoonservice B2B-B2C

Telefoonservice B2B-B2C

Telefonisch bereikbaar zijn is voor veel klanten vanzelfsprekend, maar voor veel organisaties is dit ook meteen een groot struikelblok. Een slechte telefonische bereikbaarheid kan invloed hebben op uw klanttevredenheid. De Telefoonservice van DNS Solutions zorgt ervoor dat uw bedrijf telefonisch altijd bereikbaar is.

Door jarenlange ervaring in het telefonisch klantcontact weet DNS Solutions als geen ander hoe belangrijk het is om klanten op een deskundige en professionele manier te woord te staan.

Onze getrainde telefonisten zullen de gesprekken aannemen namens uw bedrijf. Zij zullen de gespreken op een professionele manier, met kennis van zaken behandelen en vervolgens de gewenste actie uitvoeren. Enkele handelingen die onze telefonisten kunnen uitvoeren zijn het doorverbinden van de klant naar de juiste persoon of nemen ze een boodschap aan die ze via de desgewenste media doorsturen naar de juiste persoon.

Enkele voordelen van het uitbesteden van uw Telefoonservice B2B-B2C zijn:

  • Klanten hoeven nooit meer in lange wachtrijen te wachten aan de telefoon.
  • Omdat u altijd beschikbaar bent via de telefoon loopt u geen belangrijke telefoontjes meer mis.
  • Geen onderbrekingen meer tijdens uw werkzaamheden omdat u de telefoon moet opnemen.

Als kleine onderneming kan het duur zijn om een telefoniste aan te nemen. Door het uit te besteden kunt u op een goedkope manier toch over een professionele telefoonservice  beschikken.

Tarieven:

Onze tarieven zijn zo scherp mogelijk geprijsd. U betaalt een vast bedrag per maand op basis van het gewenste pakket. Boven op dit vaste bedrag komt nog een bedrag per gesprek. Deze verschillen ook nog per gewenst pakket. Bij DNS Solutions hoeft u zich geen zorgen te maken voor extra kosten, want bij ons weet u waar u voor betaalt. Wij rekenen hetzelfde bedrag per gesprek, ongeacht of het gesprek nou 60 seconden duurt of 10 minuten.

Wij rekenen altijd voor u uit welk pakket het voordeligste is voor het aantal calls dat u afgenomen heeft. Mocht u voorkeur hebben voor een ander pakket i.v.m. de opzegtermijnen kunt u dit altijd bij ons aangeven zodat wij een op maat gemaakte offerte kunnen toesturen.

Back To Top